Aki keres, az talál...

2010. július 26., hétfő

Miért a Harmóniakert a legjobb befektetés újra?


Mit tennél, ha elveszítenéd az állásodat?

A gödör mélyéről kapaszkodnál vissza a munkaerőpiacra. Néhányan lélegzethez jutnak a járadékokból, de teljes emberek akarnak lenni, és megpróbálnak a foglalkozási rehabilitáció segítségével vagy önerejükből utat találni. Mennyi kétely merül fel, mennyi gyötrelem, a biztos és bizonytalan az esélylatolgatásban.

Mi a munkaerőpiac ma?

A jövedelem forrása, ahol mérlegre kerülsz vagy lapátra, és nem csak a teljesítményed alapján. Fényévekben alig mérhető utat jársz be gondolatban, ugyanis változni szeretnél, hogy megőrizd a státuszod, amíg csak egy kis lépésre el nem szánod magad.

Mi a piac ma?

Mindenekelőtt kötődj egy termékhez. A munkaerőd vagy a kiskerted termékenysége mellett gondolj egy piaci termék forgalmából származó jutalékra. Nincs rá pénzed? No, de csak ha egy kicsi is lenne, a szellemed nem képez akadályt? Felfogni és fellelni olyan konstrukciót, amely a lottónál nem csak, hogy esélyesebb jövedelem, hanem a járható út. Jutalék a termék után, amit a piac teljesítményéből származtatsz magadnak. Ez a kapitalista jóléti modell piaca az élni akaró, dolgozni és kockázatot vállalni sem rest magyar polgár számára, miközben a leendő boldogságához fürkészi a jövőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése